Om os

SIGNMENT er en lille gigant. En ung virksomhed med mange års erfaring. Et arkitekt og design-firma med friske øjne og solide kompetencer. Og en samarbejdspartner med sans for det rationelle og øje for det emotionelle. 

 

Hos SIGNMENT designer vi helheder, hvor bygninger, rum og møbler bringer mennesker ind i en følelse, en stemning, og et miljø, de trives i. Gennem arkitektur, design og indretning, skaber vi identitetsskabende rum med perfekt balance mellem form, funktion og følelser. 

Uanset formål, og uanset om det er fritid. For det handler altid om mennesker.  De rum og rammer vi skaber, er intuitive at færdes i og nemme at trives i. 

Alt det gør vi muligt gennem design af funktionelle rum med karakter, hygge, intimitet og nærvær. På arbejde, under læring, ved ophold og i livet. 


For det handler om at være. Være tilpas. Være effektiv. Være kreativ. Være tryg. Være menneske. Og at være i balance. 

 

Og det er vi gode til at hjælpe dig med.   

Os hos SIGNMENT

4807C8B1-0EBD-4A1E-A8C6-994C66CDC261-2B3

CM@Signment.dk              tlf: 30 50 41 59

Arkitekt MAA

Christian Harald Mansa

IMG_9899.JPG

MM@Signment.dk              tlf: 20 34 52 72

Designteknolog

Mathilde Rigmor Mansa

IMG_0464.jpg

MP@Signment.dk              tlf: 21 62 44 66

Indretningskonsulent

Melina Olívíeri Pedersen 

De rationelle, de maskuline og de udførende elementer tilføres af Christian Mansa. Han er arkitekt med 25 års erfaring fra forskellige arkitektvirksomheder, og etablerede SIGNMENT i 2015. Christian er fagligt ekstrem dygtig og formår altid at se nye muligheder i kendte problemstillinger. 

Mathilde Mansa er næste generation i SIGNMENT. Ikke så meget på grund af familiebåndet, men mere grundet sin store passion for design, kombineret med en unik evne til at se nye helheder og skabe innovative løsninger. 
Med udgangspunkt i mennesker og deres vaner, behov og adfærd, formår Mathilde at udfordre konventioner, holdninger og fordomme konstruktivt, og transformere dem til nye perspektiver, nye idéer, og nye koncepter. 

Tilsammen er de SIGNMENT, og tilsammen gør de forskellen for dig.